Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Kiss The Girl



Τα εν οίκω, μη εν δήμω. Αυτό δεν σημαίνει να μην βάζεις στο σπίτι σου τον Δήμο. Να τον βάζεις. Και την Δήμητρα άμα λάχει. Το θέμα είναι, γιατί να τον/την βάλεις. Μα, για να τον βάλεις. Και να εξηγήσεις ενδελεχώς πώς τον λέν τον ποταμό. Αλλά όχι μόνο. Της βασικής πράξης προηγούνται, έπονται και διαρκούν κάποιες άλλες, πιο mild συμπεριφορές.


Όπως και να έχει, όλα αυτά τα τελωνειακά θέματα των ειδικών διατάξεων του έρωτα, δεν τα κάνεις γιατί σου έχουν βάλει το πιστόλι στον κρόταφο, αλλά επειδή το θέλεις. Το γουστάρεις, που λένε. Βασική προϋπόθεση είναι να γουστάρει εξ ίσου και το έτερον της υπόθεσης. Κάτι παραπάνω, δεν χρειάζεται. Αφήνοντας στην άκρη τις περιπτώσεις εκείνες που μια τέτοια αλληλεπίδραση συντελείται χωρίς την παρουσία ρούχων που να καλύπτουν το δέρμα, μας μένουν τα φιλιά και τα χάδια. Οι εκδηλώσεις δηλαδή των ευγενών συναισθημάτων, η για μερικούς οι προπομποί του ζωώδους ενστίκτου.



Και μη μου πεις πως ντρέπεσαι. Πίσω από κλειστές πόρτες, βγαίνει από μέσα σου ο κύριος Χαϊντ. Και εδώ είναι το ζητούμενο. Γιατί να βγαίνει μόνο πίσω από τις προφυλάξεις ενός ιδιωτικού χώρου; Ας βγαίνει και σε δημόσιους χώρους. Αφού υπάρχει ο κερατάς. Δηλαδή, δεν κάνει κακό να πιάνεστε χέρι χέρι όταν κυκλοφορείτε στον δρόμο, η όταν πίνετε καφέ. Ούτε είναι κακό να δοκιμάζετε ο ένας την υφή της γλώσσας του άλλου σε τέτοια μέρη. Δηλαδή άμα το κάνεις μέσα, γιατί να μην το κάνεις και έξω; Τα συναισθήματα είναι κατασκευασμένα επίτηδες σαν γιγάντιοι υδατοφράκτες, για να ανοίγουν ξαφνικά και να ξεχύνεται ορμητικό το ρεύμα, είτε αυτό είναι ηλεκτρικό, είτε υδραυλικό, είτε αιολικό. Όσο τον αφήνεις κλειστό τον υδατοφράκτη σου, το νερό θα μαζεύεται, και καμιά ώρα θα αρχίσεις να παρουσιάζεις ρωγμές. Το φράγμα σου είναι κατασκευασμένο από σαρανταπέντε κάστορες και εξήντα καραβίδες, οπότε να έχεις το νου σου στην στατική αντοχή σου.


Ντρέπεσαι; Ας πρόσεχες. Να ξεντραπείς. Και άσε τους άλλους να λένε. Αν η κοπέλα σου ή το αγόρι σου δεν ντρέπεται όπως εσύ και θέλει να σου κρατάει το χεράκι ή να σε φιλάει φωτοσυνθέτοντας, και όχι μόνο μέσα στο θερμοκήπιο, δυσανασχετεί. Και θα την φάς την σφαλιάρα σου. Αν πάλι και οι δύο πάσχετε από αυτό το σύμπτωμα της εγκεφαλικής οσφυοκαμψίας των ντροπαλοειδών κυττάρων, είναι βέβαιο ότι θα αρχίσετε να βαράτε σφαλιάρες ο ένας στον άλλο. Και δεν θα ξέρετε γιατί.      Γι’ αυτό, βάλτε το δάχτυλο στην μπρίζα, μπορεί το ηλεκτροσόκ, εκτός από μια extreme κόμμωση να ρίξει ένα βότσαλο στην λίμνη σας. 

Kiss the girl. Or the boy. Δικό σου είναι.
http://theflyingdutchmanblog.blogspot.gr/search/label/Life%20Hackshttp://theflyingdutchmanblog.blogspot.gr/search/label/Love%20Affairs

Δεν υπάρχουν σχόλια :